Indoor Üzleti Liga felkészítő műfüves foci bajnokság őszi műfüves bajnokságőszi bajnokság műfüves foci ősz

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A bajnokság nagyon jó, és a szervezés is! Csak így tovább!"
Hanácsek István, KPMG Hungária Kft.

"Szívesen jelentkezünk az általatok szervezett bajnokságokra, mert jó a hangulat és sportszerű ellenfelekkel tudunk megküzdeni. További sok sikert kívánunk!"
Török Attila, CHS Kft.

Szeretnél ősszel is formában maradni?
Szívesen felkészülnél a legnagyobb céges focibajnokságra,
a januári Indoor Üzleti Ligára?

Vagy egyszerűen csak ragaszkodsz a műfüves pályához,
és ősszel is azon szeretnél játszani?

Akkor vár Téged és kollégáidat az Üzleti Liga őszi műfüves focibajnoksága,
az Indoor Üzleti Liga felkészítő bajnokság!

Tudj meg minden, részvétellel kapcsolatos információt, nézd meg az alábbi Versenykiírást!

 

Mit nyújt csapatod számára az Indoor Üzleti Liga felkészítő bajnokság?

 

Jó minőségű pályák - redukált sérülési esély

Két helyszín, illetve pálya közül választhatsz,
mindkét pályán a legmodernebb, 4. generációs műfüves borítás!


A pályák minőségi burkolata és a beépített esővíz-elvezető rendszer az őszi esték időjárási körülményei mellett is optimális játékfeltételeket biztosít.
Október hónapban a pályákra sátras lefedés kerül, a sátrak természetesen fűtöttek.

Vegyétek figyelembe, hogy az Üzleti Liga teremlabdarúgó bajnokságaival ellentétben a fűtött öltözők és a fedett pályák között szabadtéri átjárás biztosított csak (- ez egyébként jelenleg szinte minden magyarországi műfüves pályánál így működik).
Ezért a téli hónapokban különösen ajánljuk a mérkőzések előtti alapos bemelegítést!

A pályák könnyen megközelíthetők gépkocsival és tömegközlekedéssel is. Autóval érkezők számára a budai pályán ingyenes parkolási lehetőség biztosított, a Vasas pálya esetében pedig az utcán vehető igénybe ingyenes parkolás.

Sportszerű játék

Felejtsd el a durva, szabálytalan ellenfeleket, nevezz be bátran az Üzleti Liga elismerten sportszerű mezőnyébe!

Hazánkban csak az Üzleti Ligában találsz kizárólag céges csapatokból álló mezőnyt. Tudjuk, hogy így több csapatot is ki kell zárnunk a versenyből, mégis szűkítünk a sportszerűség érdekében.
Miért lesz sportszerű ettől a játék? Bizonyára a Te csapatod sem szeretné, hogy sportszerűtlen játék miatt negatív kép alakuljon ki cégedről...

Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek. Nem a részt vevő csapatok mennyisége, hanem a biztonságos játék az elsődleges szempont.

Az Üzleti Ligában a férfias játék mellett is tisztában vannak vele a játékosok, hogy másnap mindenki dolgozni szeretne menni.

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egy mezei focibajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az egész Üzleti Liga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár konkurenseitekkel is összemérhetitek erőtöket!

Tudósítás minden meccsről!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Indoor Üzleti liga felkészítő bajnokság eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. Az országban egyedülálló Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Indoor Üzleti Liga felkészítő bajnokság megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Nézd meg az Indoor Üzleti Liga felkészítő bajnokság részleteit!

 

A legutóbbi Indoor Üzleti Liga Felkészítő már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városának Labdarúgás sportágban induló legközelebbi Üzleti Liga rendezvényei, melyekre már nevezni is lehet:

Üzleti Liga Angyalföld
Üzleti Liga Buda
Üzleti Liga Pest