pénzügy Liga

Üzleti Liga
bemutató videó:

Pénzügy Liga

Nézd meg ezt az Üzleti Liga rendezvényről készült videót!

céges focicsapat céges focicsapat Informatika Liga teremfoci

Üzleti Liga
Országos Céges
Teremfoci Bajnokság
2017-2018.

helyszínek:

Budapest

 

Győr

 

Székesfehérvár

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

A legnagyobb Pénzügyi cégek,
kiváló focipályák,
izgalmas presztízscsaták,
Ágazati Bajnokok Ligája,
Országos döntőbe jutás lehetősége...

Készen állsz egy izgalmas kihívásra?

Küzdj meg a konkurenciával most a Pénzügy Liga mezőnyében!

Ha nem szeretnél neves pénzügyi vállalatok, tényleg a cégek dolgozóiból álló csapatai ellen, remek pályákon, sportszerű mérkőzéseket játszani, akkor a Pénzügy Liga nem a Te bajnokságod!

De ha kíváncsi vagy rá, hogy kollégáiddal mire vagytok képesek a pénzügyi szektorban dolgozók többi csapata közt, szívesen megnyernétek a pénzügyi cégek idei bajnoki címét, és a két legjobb pénzügyes csapat közt be akartok kerülni az Ágazati Bajnokok Ligájába, akkor nevezz minél előbb!


Még nem ismered az Üzleti Liga versenysorozatot? Olvasd el alábbi ismertetőnket!

 

Miért éppen a Pénzügy Liga?

 

Kellemes körülmények, jó pályák = kisebb sérülési esély!

Nemcsak a játéktér minősége, hanem a november-decemberi meccseknél már a külső körülmények is nagyon fontosak - a téli focihoz még mindig legideálisabb helyszín egy fűtött sportcsarnok, ahol lehetőség szerint házon belül vannak az öltözők!
A bemelegítés a mérkőzés előtt kiemelten fontos, de legalább annyira a megfelelő hőmérséklet is. Ugyanis hidegben az ereid beszűkülnek, az izomzatod tónusa fokozódik, kötőszöveted rugalmassága jelentősen csökken, merevebbé válik. Ilyen állapotban pedig a túlzott terhelés könnyen sérüléshez vezet...

A bajnokság helyszíneinek kiválasztásánál természetesen ezeket a szempontokat figyelembe vettük, a Pénzügy Liga helyszínei megfelelnek az alábbi kritériumoknak:


Kulturált csapatok - sportszerű játék!

Ha az Üzleti Liga céges bajnokságban valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges labdarúgó bajnoksága, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Emellett minden résztvevőt igyekszünk átitatni az "üzleti ligás szemlélettel": Vigyázzunk egymásra, holnap mindenki dolgozni szeretne menni!


Játssz igazi kihívást jelentő ellenfelekkel!

Nemcsak egy mezei focibajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne a Pénzügy Liga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben a Pénzügy Liga, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt focibajnokságon való részvételnél.


Hatékony csapatépítés, hogy cégednek még jobban megérje!

Neves ellenfelek, presztízsmeccsek, könnyen feledésbe merülő vereségek,
emlékezetes győzelmek, csapatmunka!

Több mint 600 cég próbálta már ki eddig, használjátok ki Ti is az Üzleti Liga csapatépítő erejét!


Tudósítás minden meccsről!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így a Pénzügy Liga eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel.
A résztvevők és szurkolók körében is közkedvelt Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha a Pénzügy Liga megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Időpont? Helyszín? Részvételi díj? Tudj meg mindent
a Pénzügy Ligáról az alábbi linken!

 

A legutóbbi Pénzügy Liga már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városának Labdarúgás sportágban induló legközelebbi Üzleti Liga rendezvényei, melyekre már nevezni is lehet:

Üzleti Kupa Budapest
Üzleti Liga Pest