footgolf bajnokság footgolf bajnokság footgolf bajnokság footgolf bajnokság

"A FootGolf egy komoly versenysport és egyben remek alkalom arra, hogy a barátokkal együtt játsszunk. A pálya és környéke a családtagoknak is kellemes időtöltést kínál. Ha tehetném, én minden hétvégén kint lennék!"
Lengyel Béla, STIHL

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Gratulálok a szervezéshez, a játékvezetéshez és a tudósításokhoz. Nagyon színvonalas volt mindegyik!"
Simon Levente, Panasonic South-East Europe

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Itt az Üzleti Liga FootGolf Kupa!

Stratégia, precizitás, kreativitás, technika!

Próbáld ki magad egy új és izgalmas sportágban!

 

Mi az a FootGolf?

A FootGolf egy egészen újszerű sport, mely a labdarúgás és a klasszikus golf szabályait ötvözi olyan módon, hogy a játék során egy golfpálya szakaszait nem ütőkkel és golflabdával, hanem focilabdával kell megjátszanod!

A FootGolf játék során teljesítendő pályaszakaszok rendkívül hosszúak és rafináltak, így nemcsak technikát és koncentrációt igényel a sportág, hanem stratégiai érzéket is.

A FootGolfnak komoly versenyértéke van! Ugyan végigjátszani a pályákat már önmagában is egy szórakoztató időtöltés, de a szakaszok minél kevesebb rúgásból való teljesítése egyáltalán nem könnyű! Ez egy komoly kihívás, és ha Te versenyzőtípus vagy, szeretsz küzdeni a győzelemért, akkor a FootGolfot biztosan imádni fogod!
Focista szemmel nézve elsőre statikusnak tűnhet a sportág, és talán szokatlan lehet a kapu és góllövés hiánya is. De ha kimész a pályára és odaállsz a tee mellé a kezdőrúgáshoz, akkor rájössz, hogy igenis szükséged van a legjobb focitudásodra, hiszen a pálya teljesítéséhez minden egyes szituációban a legjobb rúgótechnikára, megfelelő lövőerőre és pontosságra lesz szükséged! Ennek is köszönhető, hogy már nem egy, az Üzleti Ligában is szereplő, és egyébként komoly focis múlttal bíró játékos is a FootGolf lelkes rajongójává vált.

Lehet, hogy elsőre még hiányolod a FootGolfból egy focimeccs iramát és a hajtást. De ha kipróbálod ezt az új sportágat, akkor rájössz, hogy nincs szükség ezekre a FootGolf játék élvezetéhez!
A FootGolf egy igazi technikai és taktikai csata, melynek során a pályaszakaszok között haladva szabadon beszélgethetsz kollégáddal, barátoddal vagy akár új kapcsolatokat alakíthatsz ki az ellenfelekkel. Nem is lehetne jobb alkalmat találni arra, hogy igazán együtt legyen a csapatod!

Az Üzleti FootGolf Kupa valóban egy társasági esemény, melyet kár lenne kihagyni!

 

A legutóbbi Üzleti FootGolf Kupa már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény FootGolf sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):

 

 

Ne maradj le Te sem az idei tavasz sportszenzációjáról!

Az Üzleti FootGolf Kupa egy rendkívül izgalmas kihívást, egyúttal pedig egy vidám játékot kínál Neked és csapatodnak!

Tudj meg még többet a FootGolfról, nézz FootGolf videókat itt!

 

Játssz a világbajnokok pályáján!

Idén júniusban kerül sor a sportág első világbajnoki megmérettetésére. A FootGolf Világbajnokságot ráadásul éppen Magyarországon rendezik meg!

Az Üzleti FootGolf Kupa során ugyanazon a pályán játszhatsz, ahol a FootGolf Világbajnokság is megrendzésre kerül!

FootGolfozz Te is a Világbajnokságra felkészített pályán,

ahol utánad többek között Argentína, Olaszország, Hollandia, Spanyolország és az Egyesült Államok legjobbjai is játszani fognak!

 

Feledhetetlen sportélmény - nemcsak a FootGolfozóknak...

Az Üzleti FootGolf Kupa több, mint egy FootGolf bajnokság, ugyanis nemcsak a versenyzőknek, hanem a kollégáknak, családtagoknak is izgalmas szórakozást nyújt!

A FootGolf verseny ideje alatt a csapatot elkísérők hazánk egyik legjobb golfozójának segítségével ismerhetik meg a sportág alapjait.

De ez még nem minden, a FootGolf bajnokság minden résztvevője és vendége is nevezhet gurítóversenyünkre, melynek során golflabdát kell egy golfütő (putter) segítségével a lehető legkevesebb ütésből a putting green különböző fekvésű lyukjaiba ütni.

A gurítóversenyt, kategóriánként díjazzuk. Így díjazásra kerülnek a kids kategória (6-10 éves korig), a junior kategória (11-16 éves korig), és felnőtteknél külön a női és külön a férfi kategória legjobbjai!

Az Üzleti FootGolf Kupa tehát két verseny az egyben!

 

Verseny csodálatos környezetben

Footgolf bajnokságKépzeld el az Üzleti FootGolf Kupának otthont adó golfpályát! Az egyes pályaszakaszokat erdők veszik körül, a horizontot hegyek határolják, az üde, dús füvű pályaszakaszok játékra csábítanak.
Egy ilyen csodálatos környezetben öröm játszani! Mi már kipróbáltuk, győződj meg róla bátran Te is!

És hogy hol rendezzük meg az Üzleti Footgolf Kupát?

Budapesttől mindössze 20 percnyire!

 

Gyere el Te is kollégáiddal, próbáljátok ki rúgótechnikátokat a változatos vonalvezetésű pályaszakaszokon!

Az Üzleti FootGolf Kupa egy csapatverseny, de természetesen az egyéni teljesítményeket is díjazzuk!

A FootGolfban csak rajtad múlik az eredmény, hiszen a focival szemben itt az ellenfél közvetlenül nem befolyásol. Ha megfelelőképpen tudsz koncentrálni, jó a rúgótechnikád, és helyesen választod meg a pálya bejátszásához szükséges stratégiát, Te lehetesz a nyerő!

Elfogyasztani egy jó sört a barátaiddal, kollégáiddal a klubház hangulatos teraszán nemcsak hogy szabad a FootGolf kupán, hanem kihagyhatatlan! :-)

Az Üzleti FootGolf Kupa egy izgalmas versen, vidám szórakozás, remek csapatépítés, családi program egyben, de akár új (üzleti) kapcsolatok kialakításának helyszíne is lehet.
Ezen a sokoldalú rendezvényen most ráadásul kedvező áron is vehetsz részt!

Legyél ott Te is az Üzleti Liga FootGolfon!

 

Pontosan hol és mikor? Tudj meg minden részletet az Üzleti FootGolf Kupáról!

 

A legutóbbi Üzleti FootGolf Kupa már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény FootGolf sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):