győri focibajnokság

Üzleti Liga
bemutató videó:

győri focibajnokság

Nézd meg ezt az Üzleti Liga rendezvényről készült videót!

győri focibajnoksággyőri focibajnokság győri focibajnokság

Üzleti Liga
Országos Céges
Teremfoci Bajnokság
2017-2018.

helyszínek:

budapesti focibajnokság

Budapest

 

győri focibajnokság

Győr

 

székesfehérvári focibajnokság

Székesfehérvár

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Hazánk legnagyobb céges focibajnoksága
Országos döntőbe jutás lehetőségével,
izgalmas presztízscsaták
a Te városodban, Győrben...

Vegyél részt Te is csapatoddal az Üzleti Liga céges focibajnokságon!

Még nincs céges csapatod? Itt az alkalom, hogy megalakítsd!

Az ország több nagyvárosában is zajlik már Üzleti Liga! Így nemcsak saját városodban, Győrben, hanem országos szinten is megküzdhetsz a céges csapatokkal.

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy az izgalmas verseny a győri Üzleti Ligában is kellemes, baráti légkörrel ötvöződik. A mindig kiemelkedően sportszerű pontvadászaton természetesen csak céges csapatok vehetnek részt!

Vágjatok bele bátran, érezzétek jól magatokat Ti is a fordulatos versenyben!

Legyen a Te csapatod Győr, vagy akár az egész ország legjobbja!

 

Miért éppen az Üzleti Liga Győr - ősz?

 

Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

A játéktér minősége rendkívül fontos a sérülések elkerülése miatt. A műfüves pálya természetesen ízületkímélő körülményeket biztosít, feltéve persze, ha a pálya szakszerűen, elasztikus alapozással készült.

Nemcsak a pálya talaja, hanem a hőmérséklet is fontos tényező, hiszen hidegben végzett sporttevékenységnél nagyobb a sérülés kockázata is. Hidegben ugyanis ereid beszűkülnek, izomzatod tónusa fokozódik, kötőszöveted rugalmassága jelentősen csökken, merevebbé válik - ezek együttesen a sérülés kockázatát növelik.

Fontos számunkra a sérülésmentes, és élvezetes sportolásod, a mérkőzések helyszínét is ennek figyelembe vételével választottuk ki: az Üzleti Liga Győr - ősz bajnokság pályája nemcsak jó minőségű, hanem már az ősz legelején sátras borítást és fűtést kap.

Persze azért sportolás előtti bemelegítést és az azt követő levezetést nem szabad kihagynod, itt találsz hozzá iránymutatást.

Az Üzleti Liga Győr - ősz helyszíne megfelel az alábbi elvárásoknak:


Sportszerű játék

Felejtsd el örökre a sportszerűtlen és durván játszó csapatokról benned kialakult képet, nevezd bátran csapatodat az Üzleti Liga országos céges focibajnokságra!

Magyarországon csak az Üzleti Ligában találsz valóban cégek dolgozóiból álló csapatok alkotta mezőnyt - ez az egyik legfontosabb záloga a céges bajnokságunk sportszerűségének.
Ugye a Te csapatod sem szeretné, ha sportszerűtlen játék miatt negatív kép alakulna ki cégedről a potenciális ügyfelek szemében?

Az Üzleti Ligában nem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a győri focibajnokság mérkőzésein csak céges csapatok szerepeljenek.


Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egy mezei focibajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Liga Győr - ősz. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben az Üzleti Liga Győr - ősz, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt focibajnokságon való részvételnél.


Hatékony csapatépítés, hogy cégednek még jobban megérje!

Neves ellenfelek, presztízsmeccsek, könnyen feledésbe merülő vereségek,
emlékezetes győzelmek, csapatmunka!

Több mint 600 cég már megtette, használjátok ki Ti is az Üzleti Liga csapatépítő erejét!


Tudósítás minden meccsről!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Üzleti Liga Győr - ősz eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. Az országban egyedülálló Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga Győr - ősz megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Időpont, helyszín, nevezési díj - tudj meg mindent az Üzleti Liga Győr - ősz bajnokságról!

 

A legutóbbi Üzleti Liga Győr ősz már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Győr városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény Labdarúgás sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):