Teremlabdarúgó bajnokság Teremlabdarúgó bajnokság Budapest Indoor Üzleti Liga teremlabdarúgó bajnokság Indoor Üzleti Liga teremlabdarúgó bajnokság teremlabdarúgó bajnokság 2015

Üzleti Liga
országos céges
labdarúgó bajnokság

helyszínek:

Budapest

 

Győr

 

Székesfehérvár

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Gratulálok a szervezéshez, a játékvezetéshez és a tudósításokhoz. Nagyon színvonalas volt mindegyik!"
Simon Levente, Panasonic South-East Europe

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Az igazi sikerélmények a pályán születnek!

Te készen állsz, hogy megéld ezeket?

Jön az év legnagyobb céges teremfoci bajnoksága:
80 céges csapat,
8 különböző erősségű osztály,
Ágazati Bajnokok Ligájába és Országos Döntőbe jutás lehetősége!

Most megmutathatod, hogy kollégáiddal igazán jó csapatot alkottok!
Legyél céged focicsillaga, vívd ki munkatársaid elismerését!

Már több mint 19.000 játékos próbálta ki az Üzleti Ligát.
Te is szeretnél remek társaságban, emlékezetes meccseket játszani?
Csatlakozz Magyarország legnagyobb céges sportközösségéhez!

Nézz egy kis ízelítőt az Üzleti Ligából, kattints az alábbi videóra!

 

Miért éppen az Indoor Üzleti Liga?

 

Kellemes körülmények, jó pályák = kisebb sérülési esély!

Nemcsak a játéktér minősége, hanem az őszi-téli meccseknél már a külső körülmények is lényegesek. Próbálj ki egy fűtött sportcsarnokot, ahol házon belül vannak az öltözők!
A bemelegítés a mérkőzés előtt kiemelten fontos, de legalább annyira a megfelelő hőmérséklet is. Ugyanis hidegben az ereid beszűkülnek, az izomzatod tónusa fokozódik, kötőszöveted rugalmassága jelentősen csökken, merevebbé válik. Ilyen állapotban pedig a túlzott terhelés könnyen sérüléshez vezet...

Az Indoor Üzleti Liga bajnokság helyszínein a kövektezőkre számíthatsz:


Kulturált csapatok - sportszerű játék!

Az Üzleti Liga céges bajnokságban minden sportszerűtlen megmozdulásnak nagyobb súlya van! Ha az Üzleti Ligában valaki sportszerűtlen, akkor nemcsak csapatával és saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik.

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges labdarúgó bajnoksága, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.


Játssz igazi kihívást jelentő ellenfelekkel!

Nemcsak egy mezei focibajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Indoor Üzleti Liga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben az Indoor Üzleti liga, illetve az egész Üzleti Liga sorozat!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt focibajnokságon való részvételnél.


Hatékony csapatépítés, hogy cégednek még jobban megérje!

Neves ellenfelek, presztízsmeccsek, könnyen feledésbe merülő vereségek,
emlékezetes győzelmek, csapatmunka!

Több mint 490 cég már megtette, használjátok ki Ti is az Üzleti Liga csapatépítő erejét!


Tudósítás minden meccsről!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Indoor Üzleti Liga eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Indoor Üzleti Liga megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezés utána azonnal megkezdheted csapatod menedzselését, mivel hozzá tudsz majd férni az Üzleti Liga egyedülálló, online Team Menedzsment rendszeréhez!
Így Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki az igazolási szabályok betartásának ellenőrzése mellett mindig segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Hol, mikor, mennyiért? Tudj meg Te is mindent az Indoor Üzleti Liga bajnokságról!

 

A legutóbbi Indoor Üzleti Liga már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városának Labdarúgás sportágban induló legközelebbi Üzleti Liga rendezvényei, melyekre már nevezni is lehet:

Üzleti Liga Angyalföld
Üzleti Liga Buda
Üzleti Liga őszi-tavaszi műfüves 2.0
Üzleti Liga őszi-tavaszi műfüves bajnokság
Üzleti Liga Pest