kispályás labdarúgás cégeknek

Üzleti Liga
bemutató videó:

győri városi bajnokság

Nézd meg ezt az Üzleti Liga rendezvényről készült videót!

kispályás bajnokság kispályás bajnokság

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kellemes kikapcsolódás, korrekt szervezés, jó ellenfelek, emlékezetes győzelmek, könnyen feledésbe merülő vereségek, csapatszellem, presztízscsaták."
Badó Szilárd, T-Online

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Ugye Te is várod, hogy tavasszal végre a szabadban focizhass?

Május elején indul az Üzleti Liga tavasz-nyári műfüves labdarúgó bajnokság

2016-ban 69 céges csapattal,
három labdarúgó bajnokságban,
idén is legjobbak közti döntő tornával!

Legyetek ott Ti is tavasztól a szabadtéri Üzleti Ligában!

A szabadtéri Üzleti Liga kispályás bajnokság idén már négy különböző helyszínen,
és három önálló bajnokságban biztosítja Neked és csapatodnak
az izgalmas szabadtéri meccseket a tavaszi és nyári estékre.

Nem kell nélkülöznöd kedvenc sportágadat nyáron sem!
Legyél ott Te is csapatoddal a céges mezőnyben,
szállj harcba a Budapest Legjobb Műfüves Csapata címért!


Még nem ismered az Üzleti Ligát? Tudj meg róla mindent az alábbiakban!

 

Miért éppen az Üzleti Liga?

 

Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

Az Üzleti Liga kispályás bajnokság pályáinak mindegyike magas szintű játékkomfortot nyújt Neked és csapatodnak.
A pályák borítása 3. illetve 4. generációs műfű (2015-ben átadott műfüves borítás a Vasas és a MOM pálya esetében). A pályák szakszerű elasztikus alapozással ellátottak ízületeid védelme érdekében. Az eső esetén, vagy esőt követően is tartósan optimális játékkörülményeket a pályák alá épített vízelvezető rendszer biztosítja.

Az Üzleti Liga kispályás bajnokság pályáinak mindegyikét az alábbi szempontok figyelembevételével választottuk ki:

Sportszerű játék

Természetesen azt mi sem állítjuk, hogy az Üzleti Liga mérkőzéseken sohasem történnek szabálytalanságok. De szándékos, agresszív és durva megnyilvánulásoktól az Üzleti Ligában nem kell tartanod!
Ez többek között a mezőny szigorúan céges csapatokra történő korlátozásának köszönhető: az Üzleti Ligában minden csapat mögött egy cég áll, a cég jó híréért pedig a csapat és a játékosok - a cég munkatársai - felelőséggel tartoznak.
Az Üzleti Liga kispályás bajnokság csapatainak játékosai nem engedhetnek meg maguknak súlyos sportszerűtlenségeket, hiszen azokkal akár cégük jóhírén ejthetnek csorbát.

Bár az Üzleti Liga a legnagyobb céges kispályás bajnokság az országban, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a kispályás bajnokságon csak céges csapatok vegyenek részt.

És persze minden résztvevőben igyekszünk tudatosítani az "üzleti ligás szemléletet": Vigyázzunk egymásra, holnap mindenki dolgozni szeretne menni!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egy szokványos kispályás bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne a műfüves Üzleti Liga. A résztvevők kizárólag cégek csapatai, így akár legfőbb konkurensetek "válogatottjával" is összemérhetitek játéktudásotokat!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze üzleti kapcsolataitok ápolásának, sőt akár új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben az Üzleti Liga kispályás bajnokság, illetve maga az Üzleti Liga bajnokságsorozat!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal inkább támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt mezőnyű kispályás bajnokságon való szereplésnél.

Hatékony csapatépítés

Focicsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Motivációban nem lesz hiány, hiszen neves ellenfelekkel kell majd megmérkőznötök, illetve az általunk kidolgozott lebonyolítási rendszer mindvégid izgalmas mérkőzéseket biztosít számotokra a kispályás bajnokság során.

Tudósítás minden meccsről!

A magyar Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen országunkban, melynek kivétel nélkül mindenegyes mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Ennek köszönhetően a műfüves Üzleti Liga kispályás bajnokság eseményeiről nem marad le csapatod egyetlen szurkolója sem, hiszen a minden érdeklődő által böngészhető szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. A résztvevők körében rendkívül népszerű Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A kispályás bajnokság résztvevőjeként ingyenesen használhatjátok az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek igénybe vételével telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

Az Üzleti Liga kispályás bajnokság résztvevőjeként arra is lehetőségetek nyílik, hogy csapatod minden játékosa külön értékelje a mérkőzés játékvezetését, vagy akár a mérkőzésről készült tudósítást.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga kispályás bajnokság megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a labdarúgó bajnokság során.

A kispályás bajnokság kezdése előtt összeállítjuk csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat illetve szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon menet közben is bármikor megtekintheted.

A kispályás bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a hivatásos játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Hol, mikor, mennyiért? Tudj meg Te is minden részletet a kispályás bajnokságról!

 

A legutóbbi Üzleti Liga Városmajor már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városának Labdarúgás sportágban induló legközelebbi Üzleti Liga rendezvényei, melyekre már nevezni is lehet:

Üzleti Liga Angyalföld
Üzleti Liga Buda
Üzleti Liga őszi-tavaszi műfüves 2.0
Üzleti Liga őszi-tavaszi műfüves bajnokság
Üzleti Liga Pest