BOWLING TIPPEK
(nem csak) kezdőknek

Sajátítsd el a legegyszerűbb technikát, javítsd pontátlagodat!
Kattints ide a tippekért!

bowling verseny bowling verseny bowling verseny

"Lelkes amatőr csapatunk évek óta küzd az Üzleti Bowlingligában. Csak ajánlani tudom mindenkinek, 8 hét kellemes szórakozás a téli szezonra!"
Stein Iván, Raiffeisen Bank Zrt.

A bowlingban világszinten piacvezető


(Brunswick Magyarország Kft.)

is az Üzleti Bowlingligát választotta!

"Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden!"
Bitó János, IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft.

"Nagyon örülünk a 4. helyezésnek és a városi bajnoki címnek is! Jó volt a szervezés, köszönjük a lehetőséget, minden alkalommal jól éreztük magunkat, és nagyon jó az adminisztrációs rendszer! Ha lesz lehetőség jövőre is, szándékunkban áll újra nevezni!"
Iker Gusztáv, Böllhoff Kft.

céges bowling bajnokságA
Magyar Bowling Szövetség ajánlásával

Jön az idei céges bowling verseny, továbbra is Budapest legjobb pályáin!

Remek társaság, neves ellenfelek, kiváló pálya, izgalom, kihívás és persze egy remek esti bowlingozás a kollégákkal - ez az Üzleti Bowlingliga bowling verseny!

 

Még nem ismered az Üzleti Bowlingligát? Akkor olvasd el alábbi ismertetőnket!

 

Miért éppen bowling?

 

Ha amúgy is szeretsz bowlingozni, akkor ez számodra nem is lehet kérdés! Gyere el kollégáiddal, versenyezz, és szerezzétek meg akár Ti a győzelmet a kizárólag céges csapatokból álló mezőnyben!

Eddig csak alkalmi jelleggel bowlingoztál? Akkor is bátran belevághatsz az Üzleti Bowlingligába! A bowling az a sportág, melyben viszonylag hamar látványos eredményeket érhetsz el! Nincs szükség speciális dobótechnikák elsajátítására, akár már biztos egyenes gurításokkal is előkelő helyezéseket ostromolhatsz a kizárólag céges csapatokból álló mezőnyben!

Az Üzleti Bowlingliga speciális bonyolítási rendszere pedig még szorosabbá és izgalmasabbá teszi a versenyt a kezdő csapatok számára is!

Vágjatok bele Ti is korra, nemre való tekintet nélkül bátran az Üzleti Liga bowlingbajnokságába.

A sportág könnyedsége izgalmas kihívással párosul az Üzleti Bowlingligában. Az Üzleti Bowlingliga céges bowlingbajnokság hetente egy kellemes, sportos estét biztosít Neked és kollégáidnak!

 

Az Üzleti Bowlingliga bowling verseny előnyei

 

Kiváló bowling pálya, színvonalas helyszín

A bowling vereny helyszínét mindig úgy választjuk, hogy ott a játékfeltételek semmiképpen se korlátozzák eredményességedet.
A bowling pálya és a golyók minősége mellett fontos szempont volt az igényes, kulturált környezet és a jól megközelíthetőség is.

Sportszerű játék

Ahogy mondani szokták, a sportban benne van a sérülés veszélye. Nos, a sérülési kockázat a bowling sportágban igencsak minimális. Hacsak nem tévedsz véletlenül a súlyos golyók útjába... :-)

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Te és kollégáid több neves vállalat csapatával, vagy akár céged konkurenseivel is versenghettek az Üzleti Bowlingligában.

Ugyanakkor az Üzleti Bowlingliga közvetlen légköre akár új üzleti kapcsolatokat is hozhat cégednek.

Részletes eredmény összefoglalók

Az egyes fordulók eredményeit az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel, csapatod eredményeit már a mérkőzésetek másnapjának reggelén böngészheted! A résztvevők körében rendkívül népszerű Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.

A bowlingklubokból már jól ismert eredménylapot mi az Üzleti Liga Eredmények oldalon dinamikus formában rekonstruáltuk, így a legapróbb részletekig elemezheted saját magad, vagy akár csapatod teljesítményét. Az eredménylapokat természetesen később is bármikor visszakeresheted.

Az Üzleti Bowlingliga fejlett eredményadminisztrációs rendszere 100%-os pontossággal, automatikusan számolja az eredményeket, melyeket internetes oldalunkon minden pillanatban naprakészen tekinthetsz meg.

Mindezek felett az Üzleti Liga Eredmények oldalon további eredmény statisztikákat, csapatod mérkőzéseiről készült rövid szöveges összefoglalókat teszünk elérhetővé. Ezek az adatok is mindig frissülnek legkésőbb az aktuális mérkőzésedet követő nap reggelig.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Bowlingliga megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bowling bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság során mindig kiváló minőségű bowling pálya fog rendelkezésedre állni. A fordulókon végig ott lesz a helyszínen egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Gratulálok, a Ti bajnokságotok flexibilis, élvezetes, a mai kor igényeinek megfelelő, egyszóval: TUTI!" - Szabó Péter, Procter&Gamble

 

Nézd meg az Üzleti Bowlingliga részleteit!

 

A legutóbbi Üzleti Bowlingliga már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény Bowling sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):