Céges rendezvényszervezés, céges rendezvények szervezése

céges rendezvényszervezés

"Our team is back to work but this morning we debriefed about the event. On behalf of all of them, I would like to thanks you for the organization. All the team was very pleased by the DC visit, the fun, the Budapest visit and the excellent football tournament!"
Stéphane L-Hermine,
Schneider Electic - Czech Republic

"Mégegyszer nagyon köszönjük a közreműködésetek a focikupánkon. A visszajelzések alapján nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát. Nagyon nagy segítség volt az a szakmai tudás, amit hozzáadtatok, nélkületek biztos nem ment volna ennyire gördülékenyen a rendezvény."
Rózsa Eszter,
Mosoly alapítvány

céges rendezvényszervezés céges rendezvény szervezése rendezvényszervezés céges rendezvényszervezés céges rendezvényszervezés céges rendezvényszervezés céges sportrendezvény szervezés céges rendezvényszervezés

Szeretnéd, ha rendezvényedet követően vendégeid hálás kézfogással búcsúznának el Tőled?
Jó lenne, ha az esemény után elégedettem fogadhatnád ügyfeleid köszönetnyilvánító telefonhívásait?

Bizonyára Te sem örülnél neki, ha vendégeid szépen csendben elszivárognának már a rendezvényed vége előtt.
Hiszen nem az lesz rendezvényed célja, hogy untassa, elaltassa a résztvevőket.

Rázd fel hát a rendezvényed vendégeit, csinálj velük valami újat, valami izgalmasat!

Sőt, ne is csak egy rendezvényre, hanem egy eseményre hívd meg őket!

Használd ki azt, hogy mindannyiunkban, így a Te ügyfeleidben is benne van a győzelem, és egyben a versengés iránti vágy! A Te ügyfeleid is szeretnének jók, vagy akár a legjobbak lenni valamiben!

És ha még a jó eredményért - nem is az értékét, hanem a módját tekintve - elismerés is jár, akkor ügyfeleid rendkívül hálásak lesznek neked, hogy egy impulzusokban gazdag, emlékezetes céges esemény részesei lehettek!

Ugye Te is szeretnél ilyen eredményt elérni rendezvényeddel?

A megoldás kézenfekvőbb, mint gondolnád. Egy régi, sőt hétköznapi, ugyanakkor rendkívül hatékony eszköz áll rendelkezésedre ehhez!

Használd ki a sport erejét!

 

Miért éppen sportrendezvény?

Egyes kutatók feltételezései szerint a sport az emberiséggel egyidős. Alighanem felesleges történelmi kutatásokba bocsátkozni, hiszen elég, ha csak az ókori görög olimpiákra gondolsz.

A mai társadalomnak is szerves része a sport, illetve a sporttevékenység. Nyilván van több olyan esemény is, melyekre az egész világ odafigyel, de gondolj csak bele, melyek azok a legnagyobb rendezvények, melyek rendszeresen, újra meg újra magukra vonják az egész emberiség figyelmét?

Na ugye, hogy éppen a sportrendezvények! Neked is az Olimpiai Játékok, vagy a Labdarúgó Világbajnokság jutottak először eszedbe?

Mindannyiunkat érdeklik valamely sportág, vagy sportágak eseményei, felkapjuk a fejünket, ha kedvenc sportolónk éppen versenyez valahol. Csodáljuk a mozgását, képességeit - egy kicsit talán szeretnénk rá hasonlítani, vagy szeretnénk akár csak részben is elsajátítani azt, amit ő tud.

Add meg Te is a lehetőségét, hogy rendezvényed idejére vendégeid is "profi sportolók" lehessenek!

Ugyanakkor ebből következik, hogy nem elég a vendégek közé bedobni egy focilabdát, hanem egy jó céges sportrendezvényen nagyon fontos a körítés, a szervezés módja!

De ha a megálmodott céges sportesemény jól előkészített, és gondosan, részletekbe menően megszervezett, akkor az eredmény is látványos lesz!

Miután a mozgás, a versengés iránti vágy munkatársaidban, ügyfeleidben, vevőidben is benne van, bizonyára a Te célközönséged is jól motiválható egy céges sportrendezvény során történő aktív részvételre.

A versenyszellem mindannyiunkban ott lapul...

A sportot, kiváltképpen a csapatsportokat ráadásul nem lehet megunni, hiszen minden pillanat új versenyhelyzetet teremt, minden versenyhelyzet pedig önmagában is új kihívás!

Egy jó sportrendezvény mindenkinek biztosítja a siker lehetőségét, hiszen nem biztos, hogy csak a végső győztesek örülhetnek! Egy mérkőzés megnyerése, egy focimeccsen lőtt szép gól, vagy éppen egy csapatmunkára épülő részsiker is pozitív emlékeket hagy a résztvevőkben.

Legyél Te is sikeres vendégeid körében egy jól szervezett sportrendezvénnyel!

Érdemes azt is figyelembe venned, hogy a sportnak milyen egyéb hasznos hozománya van például a saját dolgozóid számára szervezett céges rendezvény esetében!
Vizsgálatokkal bizonyították, hogy a sport felgyorsítja az agy azon területeinek fejlődését, amelyek a tervezésért, a memóriáért, és a különböző feladatok egy időben végzéséért felelősek.

Sportolás = hatékonyabb munkaerő!

 

Sportrendezvény, de milyen sportágban?

Tulajdonképpen bármely sportág megfelel, de azért ne akarj olyan sportágban rendezvényt szervezni célközönségednek, mely nagyon távol áll tőlük!

Figyelembe kell venned a célközönség kor szerinti összetételét, és akár a résztvevők érdeklődési körét.
Rendszerint az Európában legnagyobb népszerűségnek örvendő labdarúgás a nyerő, de nem kell megijedned olyan sportágak alkalmazásától sem, amelyhez a résztvevők valószínűleg kevésbé értenek.
Sőt, különlegesnek számító sportágakkal - például golf - lehetőséged nyílik arra, hogy a versenyzés élményét exkluzivitással is fűszerezd!
Kevésbé közismert sportágak választásakor persze rendszerint oktatással egybekötött, kisebb tudással is élvezetessé váló, egyszerűbb versenyek megszervezésében kell gondolkodni.

 

Te is szeretnél profitálni egy jó céges sportrendezvényből?

Vágjunk bele együtt!

Keress meg Bennünket, hazánk talán legnagyobb céges sportrendezvény-szervezőjét, hogy együtt egy igazán emlékezetes eseményt alkothassunk!

Várjuk megkeresésedet

- e-mailben: szabolcs@uzletiliga.hu, vagy
- telefonon: 06-20/931-6839

 

Komplex céges rendezvényszervezés

Ugyan előfordul, hogy szakértelmünket igénybe véve alvállalkozóként vonnak be bennünket vállalati rendezvények sportversenyeinek bonyolításába, leggyakrabban mégis a céges rendezvényeik teljes körű bonyolításával bíznak meg bennünket partnereink.

Ilyenkor természetesen már a rendezvénykoncepció kialakításában is aktívan közreműködünk. Mindig törekszünk arra, hogy alaposan megismerjük a pontos célt, amelyet ügyfelünk el kíván érni a rendezvénnyel. Ezt lényeges már az elején tisztázni, hiszen a cél sok mindent meghatároz a céges rendezvény kapcsán.


Rendezvényhelyszín kiválasztása, biztosítása

Az igényeitekkel kapcsolatos alapos tájékozódást követően javaslatot teszünk a leginkább megfelelő helyszínre. Eddigi rendezvényeink nyomán számos kiváló rendezvényhelyszín nyitott könyv számunkra, a legmegfelelőbb helyszín kiválasztásánál pedig igényeiteket megismerve pontosan tudjuk, mire kell odafigyelni.
Természetesen az ország bármely pontján vállaljuk rendezvényetek megszervezését.


Koncepció, előkészítés

A rendezvény célját szem előtt tartva, a választott helyszín adottságainak kihasználása mellett cégeddel együttműködve alakítjuk ki a rendezvény koncepcióját. Természetesen kreatív ötleteinkkel is hozzájárulunk a rendezvénykoncepció sikeréhez!

Az előkészítési szakasz bizonyos szempontból a legfontosabb a rendezvényszervezés során, rendszerint a legapróbb részletekig megtervezünk mindent annak érdekében, hogy céged rendezvénye valóban zökkenőmentes legyen.


Rendezvényeszközök

Saját erőforrásainkból, vagy megbízható partnereinktől a rendezvényhez szükséges eszközök széles skálájával állunk rendelkezésetekre. A rendezvényeszközök arzenálját, úgy mint például rendezvénysátor, tetszőleges rendezvénybútorzat, hangtechnika, videotechnika, számítástechnikai háttér vagy sporteszközök, egyaránt rugalmas konfigurációban, költséghatékonyan tudjuk rendelkezésetekre bocsátani.


Catering

Egy céges sportrendezvény sem lehet teljes vendéglátás nélkül, mi ennek megvalósításában is állunk szíves rendelkezésedre. Vállaljuk az elképzeléseiteknek és a rendezvény tervezett költségvetésének megfelelő étkeztetés biztosítását, legyen szó akár snack bárról, egytálételről, grillpartiról vagy többfogásos, korlátlan fogyasztásról. Természetesen nálunk az egyszerűbb ételek nem jelentenek rosszabb minőséget.
Ha a céges rendezvény jellege megengedi, előnyben részesítjük a normál étkészletet a műanyaggal szemben, mindezt felár nélkül!

céges rendezvényszervezés céges rendezvényszervezés catering céges rendezvényszervezés catering 2


Kivitelezés, lebonyolítás

Gondos előkészítő munkánk eredményeképpen rendezvényetek kezdési időpontjában már minden készen áll. Rendezvényeinken úgy dolgozunk, hogy ne a szervezési munkát, hanem csak annak eredményét érzékeljék vendégeid, és magával ragadja őket a vállalati rendezvény forgataga, hogy végül pozitív élményekkel felöltődve köszönhessék meg a részvétel lehetőségét!

 

Dolgozzunk együtt a Ti rendezvényetek sikere érdekében is!

Állunk szíves rendelkezésedre elképzeléseid megvalósításában!

Várjuk megkeresésedet

- e-mailben: szabolcs@uzletiliga.hu, vagy
- telefonon: 06-20/931-6839