labdarúgás

Üzleti Liga
bemutató videó:

labdarúgás

Nézd meg ezt az Üzleti Liga rendezvényről készült videót!

labdarúgás csapatlabdarúgás kirúgás

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kellemes kikapcsolódás, korrekt szervezés, jó ellenfelek, emlékezetes győzelmek, könnyen feledésbe merülő vereségek, csapatszellem, presztízscsaták."
Badó Szilárd, T-Online

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Ugyan ki ne várná, hogy végre a szabadban lehessen focizni?!

Az Üzleti Ligában indul a tavasz-nyári műfüves labdarúgás

ebben az évben 72 céges csapattal,
három labdarúgó bajnokságban,
legjobbak közti döntő tornával!

Legyetek ott Ti is tavasztól a nyíltpályás, műfüves Üzleti Ligában!

A szabadtéri Üzleti Liga labdarúgó bajnokság idén négy különböző helyszínen, három külön bajnokságban biztosítja Neked és csapatod többi tagjának az izgalmas szabadtéri meccseket a tavasz-nyári estékre.

Nem kell nélkülöznötök kedvenc sportágatokat nyáron sem!
Legyetek ott Ti is a céges mezőnyben,
szálljatok harcba a Budapest Legjobb Műfüves Csapata címért!


Még nem ismered az Üzleti Ligát? Tudj meg róla többet az alábbiakban!

 

Miért éppen Üzleti Liga labdarúgás?

 

Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

Az Üzleti Liga műfüves labdarúgás olyan pályákon zajlik, melyek mindegyike maximális játékkomfortot nyújt Neked és csapatodnak.
A pályák borítása 3. illetve 4. generációs műfű (2017-ben átadott műfüves borítás az Üzleti Liga Pest, és akár 2018-as, szinte új pálya az Üzleti Liga Buda esetében). A pályák mindegyike szakszerű elasztikus alapozással készült, így ízületeid igénybevétele jelentősen kisebb. Az eső esetén, vagy esőt követően is folyamatosan optimális játékkörülményekről vízelvezető rendszer gondoskodik.

Az Üzleti Liga műfüves labdarúgás pályáinak mindegyike megfelel az alábbi kritériumoknak:

Sportszerű játék

A labdarúgás során, ha nem is szándékosan, de előfordulnak szabálytalanságok. Ez alól természetesen az Üzleti Liga sem kivétel, de itt durva, agresszív megnyilvánulásoktól nem kell tartanod!
Ez nagyrészt a mezőny szigorúan céges csapatokra történő korlátozásának köszönhető. Az Üzleti Ligában minden csapat mögött egy cég áll, a cég jó híréért pedig a cég munkatársai - így a játékosok és egyben a csapat - felelőséggel tartoznak.
Az Üzleti Liga labdarúgás csapatainak játékosai nem engedhetik meg maguknak a durva játékot, hiszen az Üzleti ligán cégüket képviselik, és a sportszerűtlenségekkel akár cégük hírnevének is árthatnak.

Bár az Üzleti Liga a legnagyobb céges labdarúgó bajnokság Magyarországon, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a labdarúgás biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a céges labdarúgás keretében csak céges csapatok szerepeljenek.

Továbbá törekszünk arra, hogy minden résztvevő magáévá tegye az "üzleti ligás szemléletet": Vigyázzunk egymásra, holnap mindenki dolgozni szeretne menni!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak szokványos amatőr labdarúgás, hanem igazi presztízscsaták színtere a műfüves Üzleti Liga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is megmérkőzhettek!

Az izgalmas, kiélezett konkurenciaharcok mellett persze üzleti kapcsolataitok ápolásának, sőt nem kizárt, hogy új kapcsolatok kialakulásának helyszíne is egyben az Üzleti Liga labdarúgás, illetve az egész Üzleti Liga eseménysorozat egyben!
Bizonyára céged vezetői is szívesebben támogatják az üzleti sportéletben való szereplést a szokványos, nyílt amatőr labdarúgás keretében való szereplésnél.

Hatékony csapatépítés

Labdarúgócsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves csapatok, továbbá az általunk minden bajnokságra külön kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer biztosítja.

Tudósítás minden meccsről!

A nemzeti labdarúgó bajnokság mellett az Üzleti Liga labdarúgás az egyetlen Magyarországon, melyen minden egyes mérkőzésről szöveges tudósítás készül! Így a műfüves Üzleti Liga labdarúgás eseményeiről nem marad le egyetlen kollégád, szurkolód sem, ugyanis a mérkőzések másnapjának reggelén megjelenő szöveges tudósítások alapján nyomon követhetik a bajnokság eseményeit.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. A résztvevők körében rendkívül népszerű Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

Az Üzleti Liga labdarúgás résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

Az Üzleti Ligában arra is lehetőségetek nyílik, hogy csapatod minden játékosa külön értékelje a mérkőzés játékvezetését, vagy akár a mérkőzésről készült tudósítást.

 

"Korrekt és következetes az Üzleti Liga labdarúgásban a játékvezetés, minősített meccslabdákkal játszhatsz." Neked is biztosan feltűnt, hogy nem ezekkel érveltünk az Üzleti Liga labdarúgás mellett.
Ez nem véleltlen, hiszen szerintünk ezek egy labdarúgó bajnokságnak alap kellékei. A céges bajnokságunkban ennél többet, Üzleti Liga élményt kapsz Te és a csapatod!

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga műfüves labdarúgás megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A megrendelést/nevezést azonnal visszaigazoljuk.

A megrendeléssel egyidőben személy szerint Te, mint megrendelő/csapatkapitány jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszerének használatához. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével a Versenyszabályzat adta kereteken belül Te magad alakíthatod csapatod összetételét a labdarúgó bajnokság során.

Az Üzleti Liga labdarúgás keretén belül szervezett bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A labdarúgó bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Hol, mikor, mennyiért? Tudj meg Te is mindent az Üzleti Liga műfüves labdarúgásról!

 

A legutóbbi Üzleti Liga Pest már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény Labdarúgás sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):

 


Üzleti Liga Buda
labdarúgás


Üzleti Liga Angyalföld


Üzleti Liga Pest