Győri kispályás bajnokság

Üzleti Liga
bemutató videó:

Üzleti Liga labdarúgó bajnokság

Nézd meg a legutóbbi Üzleti Liga rendezvényről készült videót!

Győri kispályás bajnokság Győri kispályás bajnokság Győri Kispályás bajnokság

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

3 éves az Üzleti Liga Győr!

Vár Benneteket is a 10 fordulós győri kispályás bajnokság
szabadtéri műfüves pályákon!

 

Még nincs céges csapatod? Itt az alkalom, hogy megalakítsd!

Három évvel ezelőtt indult el Győrben az Üzleti Liga, azóta több labdarúgó bajnokságban mérték már össze egymással erejüket a város cégei.

Sőt, a 2009. évi, első országos Üzleti Liga döntőt győri cég nyerte meg!

Legyél ott Te is kollégáiddal az Üzleti Liga Győri céges versenyén, és mérjétek össze csapatotok erejét a város többi céges csapatáéval!

Az Üzleti Liga Győr - tavasz bajnokságon ráadásul a foci szempontjából legkellemesebb körülmények között, a kellemes hőmérsékletű tavasz-nyári estéken játszhatsz a Győr Aréna szabadtéri műfüves pályáin!

 

Miért éppen az Üzleti Liga Győr - tavasz?

 

Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

Az Üzleti Liga győri kispályás bajnokság olyan pályákon zajlik, melyek mindegyike maximális játékkomfortot nyújt Neked és csapatodnak.
A pályák borítása 3. generációs műfű. A pályák szakszerű elasztikus alapozással készültek, így ízületeid igénybevétele jelentősen kisebb. Az eső esetén, vagy esőt követően is folyamatosan optimális játékkörülményekről vízelvezető rendszer gondoskodik.

A Győr Aréna megfelel az alábbi elvárásoknak:

Sportszerű játék

Ha az Üzleti Liga győri kispályás bajnokság során valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges labdarúgó bajnoksága, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Emellett minden résztvevőt igyekszünk átitatni az "üzleti ligás szemlélettel": Vigyázzunk egymásra, holnap mindenki dolgozni szeretne menni!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nem egy szokványos focibajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Liga Győr - tavasz. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben a céges győri kispályás bajnokság, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt focibajnokságon való részvételnél.

Hatékony csapatépítés

Labdarúgócsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.

Tudósítás minden meccsről!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Üzleti Liga Győr - tavasz eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. Az Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásai egyre bővülnek, a szokásos tabella, góllövőlista mellett például listázhatod soron következő ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját, vagy akár csapatod házi góllövőlistáját is megnézheted egy kattintással.

 

Korrekt a játékvezetés, jó minőségű labdákkal játszhatsz - szándékosan nem ezeket emeltük ki a céges győri kispályás bajnokság mellett szóló érvek között.
Ennek oka mindössze annyi, hogy szerintünk ezek nem lehetnek kérdésesek. Egy labdarúgó bajnokságnak ezek alap kellékei, amiket mi magától értetődően biztosítunk.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga Győr - tavasz megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain a Győr Aréna pályáján állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Hol, mikor, mennyiért? Tudj meg Te is mindent az Üzleti Liga Győr - tavasz bajnokságról!

 

A legutóbbi Üzleti Liga Győr tavasz már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Győr városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény Labdarúgás sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):