műfüves labdarúgó bajnokság

Üzleti Liga
bemutató videó:

labdarúgó bajnokság

Nézd meg ezt az Üzleti Liga rendezvényről készült videót!

labdarúgó bajnokságlabdarúgó bajnokság

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kellemes kikapcsolódás, korrekt szervezés, jó ellenfelek, emlékezetes győzelmek, könnyen feledésbe merülő vereségek, csapatszellem, presztízscsaták."
Badó Szilárd, T-Online

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Kezdődik az év céges műfüves focibajnoksága, az Üzleti Liga!

Kellemes kikapcsolódás,
jó ellenfelek,
emlékezetes győzelmek,
könnyen feledésbe merülő vereségek,
csapatszellem,
presztízscsaták!

Győzzétek le a konkurenciát, legyél céged futballcsillaga!

Idén már négy különböző helyszínen, négy külön bajnoksággal!

Válaszd kedvenc pályádat és a csapatodhoz méltó kihívást!

 

Miért éppen az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság?

 

Kellemes körülmények, remek pályák - redukált sérülési esély

Maximális játékkomfort az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság pályáin a 3. és 4. generációs műfüves borításnak köszönhetően, az elasztikus alapozás hatékony védelmet nyújt ízületeidnek!
Az eső esetén, vagy esőt követően is tartósan optimális játékkörülmények biztosításáról vízelvezető rendszer gondoskodik.

Az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság mind a négy helyszínére jellemző tulajdonságok:


Pénzdíjas versenyeken a főnyereményre pályázó csonttörők?
Álnéven játszó profi focisták?

Köszönjük, nem!

Ezzel szemben kulturált, sportszerű, a nevező cégek dolgozóiból álló csapatok -
- igen, ez az Üzleti Liga!
Gondolj csak bele, céged fizeti csapatod nevezési díját, és a céged neve alatt fociztok - ugye Te sem szeretnéd, hogy sportszerűtlen és durva játék miatt ügyfeleitek rossz véleménnyel legyenek cégedről?!

A sportszerű, kulturált ellenfelek az egyik legfontosabb érv a céges bajnokság mellett!

Magyarországon az Üzleti Liga az egyetlen olyan céges focibajnokság,
ahol valóban csak céges csapatok vesznek részt!


Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egy szokványos labdarúgó bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti liga műfüves labdarúgó bajnokság!

Győzzétek le a pályán (is) a konkurenciát, vagy szerezzetek akár új üzleti kapcsolatokat!

Az izgalmas foci mellett az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság akár üzleti lehetőséget is jelenthet céged számára!


Hatékony csapatépítés, hogy cégednek még jobban megérje!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek, valóban élvezhető és motiváló lebonyolítási rendszer - most tényleg igazi csapattá érhettek!

A mérkőzésekről szóló részletes tudósításokkal a csapatban nem szereplő kollégáid sem maradnak ki műfüves labdarúgó bajnokság eseményeinek forgatagából. Így lesznek ők lelkes szurkolók, Te pedig akár céged futballcsillaga!


Tudósítás minden meccsről, részletes eredmény statisztikák!

Bár ez csak egy kispályás bajnokság, de tudjuk, hogy Te profin állsz hozzá, és nyerni akarsz!
Ezért mi is profi körülményeket biztosítunk számodra a műfüves labdarúgó bajnokságban, és csapatod mérkőzéseiről írásban is beszámolunk!

A Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így a műfüves Üzleti Liga labdarúgó bajnokság eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, de Te is újraélheted, elemezheted lejátszott mérkőzéseteket a szöveges tudósítások alapján.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

Ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" alkalmazását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

Az Üzleti Ligában arra is lehetőségetek nyílik, hogy csapatod minden játékosa külön értékelje a mérkőzés játékvezetését, vagy akár a mérkőzésről készült tudósítást.


Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

Megnyerte tetszésedet az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság?
Részvételi szándékodat online megrendelés útján (Nevezési lap) jelezheted! A sikeres jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a labdarúgó bajnokság során.

A labdarúgó bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A labdarúgó bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

Válaszd ki kedvenc pályádat!
Üzleti Liga Városmajor


Üzleti Liga Buda
labdarúgó bajnokság


Üzleti Liga Angyalföld

Üzleti Liga Pest

 

Vagy válassz a játéknapok alapján, ha az időpont számodra fontosabb a helyszínnél!
hétfői és keddi játéknap Üzleti Liga Angyalföld
hétfő és szerdai játéknap Üzleti Liga Buda
hétfő és csütörtöki játéknap Üzleti Liga Városmajor
keddi és szerdai játéknap Üzleti Liga Pest