Kosárlabda bajnokság

Kik az ellenfelek?

Nézd meg a korábbi résztvevőket,
vagy böngészd át az eredményeket:

kattints ide a csapatokért!

kosárlabda bajnokság Kosárlabda bajnokság

"A bajnokság nagyon jó! Egyre jobb a színvonal, és a két játékvezető is jót tett a kosárligának, hiszen az A-liga meccsei sokszor már kiemelkedő színvonalúak, amihez különösen szoros meccs esetén éles helyzetek is hozzátartoznak. A netes felület meg minden nagyon profi! Mindig kitaláltok valamit! Gratulálok! Így tovább!"
Jónás Gyula, NIKE Magyarországi Fióktelepe

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Szeretnénk elégedettségünket kifejezni a tegnapi mérkőzésünk játékvezetőjével (Bagi Bálint), valamint jegyzőkönyvvezetőjével (Sifter Gergely) kapcsolatban. A játékvezetés kíváló volt, a bíró remekül ítélte meg a szituációkat. "
Magyar Csaba, Magyarországi Volksbank Zrt.

"Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden!"
Bitó János, IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft.

Te is szereted a kosárlabdát?
Szívesen játszanál együtt kollégáiddal?

Akkor ott a helyetek Magyarország legnagyobb céges kosárlabda mezőnyében!

Az Üzleti Liga céges kosárlabda bajnoksága két idényből áll:
egy hosszabb őszi-téliből, valamint
egy rövidebb tavasziból.

A legtöbb csapat mindkettőben játszik.
De Te akár választhatsz is, melyikre neveznél - figyelembe véve persze a szabad helyeket.

Új csapat alakításán gondolkozol?

Jó helyen jársz, hiszen a rövidebb tavaszi idény éppen ideális lehetőség arra,
hogy Te és kollégáid kipróbáljátok a céges kosárlabdázás igazi élményét!

Nevezz most az Üzleti Kosárliga 2 bajnokságra!

 

Miért éppen az Üzleti Kosárliga?

 

Kellemes körülmények, jó pályák

Az igazán jó meccsekhez színvonalas körülmények kellenek.

Ami vár Benneteket az Üzleti Kosárligában:

Sportszerű játék

Úgy gondoljuk, hogy Neked sem kenyered a durva játék, és Te is azt szeretnéd, ha csapatod tiszta, sportszerű játéka céged hírnevét erősítené.

Nos erre számíthatsz a többi csapat részéről is!

A kizárólag céges csapatok részvételével zajló Üzleti Kosárliga egy új, magas szintet nyitott a sportszerűség terén.

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egyszerű amatőr kosárlabda bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Kosárliga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben az Üzleti Kosárliga, illetve az egész Üzleti Liga!

A bajnokságban való részvétel céged számára befektetés, amely az elégedett dolgozókon túl akár új üzleti kapcsolatok révén térülhet meg.

Hatékony csapatépítés

Kosárlabdacsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.

Tudósítás minden meccsről!

Az Üzleti Kosárliga Magyarországon az egyetlen amatőr kosárlabda bajnokság, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Üzleti Kosárliga eseményeiről nem marad le egyetlen szurkoló kollégátok sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. Az országban egyedülálló Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, dobólista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő dobóstatisztikái alapján!

A kosárlabda bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Kosárliga megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A céges kosárlabda bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető(k) mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű kosárlabda bajnokság részese lehess, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Gratulálok, a Ti bajnokságotok flexibilis, élvezetes, a mai kor igényeinek megfelelő, egyszóval: TUTI!" - Szabó Péter, Procter&Gamble

 

Mennyibe kerül Neked, illetve cégednek az Üzleti Kosárligán való részvétel?

 

A teljes bajnokság részvételi díja 140.000,- Ft + áfa, mely összeg minden, a jelen ajánlatban, és a mellékelt rendezvény adatlapon szereplő szolgáltatás ellenértékét, így a játékvezetői díjakat is tartalmazza.

Az Üzleti Kosárliga bajnokság garantált mérkőzésszámot biztosít számodra, helyezéstől függetlenül idén is 10 meccset játszhatsz!


Kosarazz velünk az Üzleti Ligában, és egyúttal

 

Tudj meg Te is minden részletet az idei kosárbajnokságról, nézd meg az Üzleti Kosárliga adatlapját itt!

 

Te még nem próbáltad az Üzleti Kosárligát?

Tagja lenni ennek a nagyszerű közösségnek,
hétről-hétre izgalmas presztízsmeccseket játszani a neves ellenfelekkel,
mindez össze sem hasonlítható egy egyszerű terembérléssel.

Ne várj hosszú hónapokat a következő lehetőségre,
kapcsolódj be kollégáiddal a versenybe most!

Próbáld ki Te is csapatoddal!

 

Kattints ide, és töltsd ki a megrendelést / jelentkezési lapot!

 

 

Üdvözlettel:

Dynamic Team