Indoor Üzleti Liga felkészítő műfüves foci bajnokságműfüves foci foci teremfoci informatika liga

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A bajnokság nagyon jó, és a szervezés is! Csak így tovább!"
Hanácsek István, KPMG Hungária Kft.

"Szívesen jelentkezünk az általatok szervezett bajnokságokra, mert jó a hangulat és sportszerű ellenfelekkel tudunk megküzdeni. További sok sikert kívánunk!"
Török Attila, CHS Kft.

Készülj fel műfüvön a tavasz-nyári nagy, szabadtéren zajló Üzleti Liga focibajnokságára!

Ne hagyd ki a téli szezont, focizz Te is a fedett műfüves,
céges Üzleti Liga felkészítő bajnokságon!

Az Üzleti Liga Felkészítő bajnokság egy jó focilehetőség Neked és csapatodnak, ha lemaradsz az Indoor Üzleti Ligáról vagy egyszerűen csak ragaszkodsz a műfüves pályákhoz.
Az Üzleti Liga Felkészítő bajnokság ugyanazokon a pályákon zajlik, melyeken a tavasz-nyári bajnokság is fog majd.

Eddig még nem vettél részt az Üzleti Liga felkészítő bajnokságon? Ismerd meg a ligát, olvasd el alábbi ismertetőnket!

 

Mit nyújt csapatod számára az Üzleti Liga felkészítő bajnokság?

 

Jó minőségű pályák - redukált sérülési esély

Az Üzleti Liga felkészítő bajnokság mindkét helyszínén jó minőségű pálya vár Benneteket. Budapest legújsbb, 4. generációs műfüves borításain játszhattok most!
A pályák természetesen a bajnokság teljes futamideje alatt sátorral fedettek, a sátrak fűtöttek, átlagos hőmérséklet 16 Celsius fok.
Mindkét helyszínen fűtött öltözők állnak rendelkezésetekre.

Vegyétek figyelembe, hogy az Üzleti Liga teremlabdarúgó bajnokságaival ellentétben a fűtött öltözők és a fedett pályák között szabadtéri átjárás biztosított csak (- ez egyébként jelenleg szinte minden magyarországi műfüves pályánál így működik).
Ezért a téli hónapokban különösen ajánljuk a mérkőzések előtti bemelegítést, mindenképpen mozgassátok át alaposan ízületeiteket, izmaitokat a mérkőzéseket megelőzően!

A pályák megközelíthetősége egyébként gépkocsival és tömegközlekedéssel is kiváló, autóval érkezők számára parkolási lehetőség biztosított. (A Vasas pályán fizetős parkoló van.)

Sportszerű játék

Habár korábban nem, de a 2008-2009 idénytől kezdődően az Üzleti Liga felkészítő bajnokságok résztvevőinek körét is leszűkítettük kizárólagosan céges csapatokra.

Ha az Üzleti Liga céges bajnokságban valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges labdarúgó bajnoksága, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Az Üzleti Ligában a férfias játék mellett is tisztában vannak vele a játékosok, hogy másnap mindenki dolgozni szeretne menni.

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egy közönséges focibajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az egész Üzleti Liga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár konkurenseitekkel is összemérhetitek erőtöket!

Tudósítás minden meccsről!

A 2008-2009 idénytől kezdődően az Üzleti Liga felkészítő bajnokságban is minden mérkőzésről részletes eredménystatisztikát és szöveges tudósítást írunk!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Üzleti liga felkészítő bajnokság eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. Az Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásai egyre bővülnek, a szokásos tabella, góllövőlista mellett például listázhatod soron következő ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját, vagy akár csapatod házi góllövőlistáját is megnézheted egy kattintással.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga felkészítő bajnokság megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Nézd meg az Üzleti Liga felkészítő bajnokság részleteit!

 

A legutóbbi Üzleti Liga Felkészítő már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városának Labdarúgás sportágban induló legközelebbi Üzleti Liga rendezvényei, melyekre már nevezni is lehet:

Ágazati Liga
Indoor Üzleti Liga Felkészítő
Informatika Liga
Pénzügy Liga
Telecom és Média Liga