Székesfehérvári kispályás bajnokság Székesfehérvári kispályás bajnokság

Nézd meg ezt az Fehérváron készült Üzleti Liga videót!

fehérvári focibajnokságalba regia foci liga fehérvári foci

Üzleti Liga
Országos Céges
Teremfoci Bajnokság
2017-2018.

helyszínek:

Budapest

 

Győr

 

Székesfehérvár

Székesfehérvár

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Hazánk legnagyobb céges focibajnoksága
Országos döntőbe jutás lehetőségével,
izgalmas presztízscsaták,
Magyarország egyik legjobb műfüves pályáján,
a Te városodban, Székesfehérváron...

Vegyél részt Te is csapatoddal az Üzleti Liga céges focibajnokságon!

Még nincs céges csapatod? Itt az alkalom, hogy megalakítsd!

Magyarország több városában is elindul az Üzleti Liga, így nemcsak saját városodban, Székesfehérváron, hanem országos szinten is megküzdhetsz a céges csapatokkal.

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy az izgalmas verseny a székesfehérvári Üzleti Ligában is kellemes, baráti légkörrel ötvöződik. A mindig kiemelkedően sportszerű pontvadászaton természetesen csak céges csapatok vehetnek részt!

Várjuk csapatod mielőbbi jelentkezését, hiszen Fehérváron a legutóbbi bajnokság is teltházas volt!

Legyen a Te csapatod Székesfehérvár, vagy akár az egész ország legjobbja!

 

Miért éppen az Üzleti Liga Székesfehérvár - ősz?

 


Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

Nemcsak a játéktér minősége, hanem a november-decemberi meccseknél már a külső körülmények - különösen a hőmérséklet - is nagyon fontosak.
Ugyanis hidegben az ereid beszűkülnek, az izomzatod tónusa fokozódik, kötőszöveted rugalmassága jelentősen csökken, merevebbé válik. Ilyen állapotban pedig a nagy terhelés akár sérüléshez is vezet.

Fontos számunkra a sérülésmentes, és élvezetes sportolásod, ezért Fehérváron az Üzleti Liga mérkőzéseid színhelye mindig a Főnix Grund lesz, ahol fűtött sportcsarnokban van nemcsak a pálya, hanem az öltözők is!

Persze azért sportolás előtti bemelegítést és az azt követő levezetést nem szabad kihagynod, itt találsz hozzá iránymutatást.

Az Üzleti Liga Székesfehérvár - ősz helyszíne megfelel az alábbi elvárásoknak:


Sportszerű játék

Felejtsd el örökre a sportszerűtlen és durván játszó csapatokról benned kialakult képet, nevezd bátran csapatodat az Üzleti Liga országos céges focibajnokságra!

Magyarországon csak az Üzleti Ligában találsz valóban cégek dolgozóiból álló csapatok alkotta mezőnyt - ez az egyik legfontosabb záloga a céges bajnokságunk sportszerűségének.
Hiszen gondolj csak bele, bizonyára a Te csapatod sem szeretné, hogy sportszerűtlen játék miatt negatív kép alakuljon ki cégedről a potenciális ügyfelek szemében!

Az Üzleti Ligában nem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a győri focibajnokság mérkőzésein csak céges csapatok szerepeljenek.


Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak "mezei focibajnokság", hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Liga Székesfehérvár - ősz. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben az Üzleti Liga Székesfehérvár - ősz, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt focibajnokságon való részvételnél.


Hatékony csapatépítés, hogy cégednek még jobban megérje!

Neves ellenfelek, presztízsmeccsek, könnyen feledésbe merülő vereségek,
emlékezetes győzelmek, csapatmunka!

Több mint 600 cég már megtette, használjátok ki Ti is az Üzleti Liga csapatépítő erejét!


Tudósítás minden meccsről!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Üzleti Liga Székesfehérvár - ősz eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. Az országban egyedülálló Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga Székesfehérvár - ősz megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Időpontok? Nevezési díj? Tudj meg mindent az Üzleti Liga Székesfehérvár - ősz bajnokságról!